Teškaši zovu, ali Rimljanin ne izdaje svoj Olimpiko!

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2020, 21:52

'Teškaši' zovu, ali Rimljanin ne izdaje svoj "Olimpiko"!

Vernost "vučici" je ipak vrednije.

Roma se bori za povratak u Ligu šampiona.

Fonsekini igrači su trenutno na poziciji broj pet sa 45 bodova, tri manje od Atalante, ali "orobići" imaju i utakmicu manje. Videćemo kako će "vučica" zaigrati po restartu prvenstva, za deset dana dočekuju Sampdoriju.

Ali jedan veliki problem je rešen.

Po pisanju Skaj-a i Tutomerkata Lorenco Pelegrini ne želi da napusti Romu, makar u skorije vreme.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Za rođenog Rimljanina se interesuje Juventus, PSŽ, Everton i Mančester Junajted, ali vezni igrač želi da nastavi što duže u dresu kluba u kojem je i potekao. Navodi se da će uskoro krenuti i pregovori oko produžetka saradnje, a takođe će se ukloniti i otkupna klauzula reprezentativca Italije.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Umesto kod Radonjića, ofanzivac ide kod Mandžukića?

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2020, 14:00

Ništa od pojačanja za LŠ naredne sezone...Marsej je po prekidu sezone bio na poziciji dva sa dvanaest bodova manje od novog/starog šampiona PSŽ. Ukoliko ne dođe do nekih promena i preokreta da se lige ipak nastavi, Andre Viljaš-Boaš se može radovati učešću u Ligi šampiona...Za elitu trebaju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.