Umesto kod Radonjića, ofanzivac ide kod Mandžukića?

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2020, 14:00

Umesto kod Radonjića, ofanzivac ide kod Mandžukića?

Ništa od pojačanja za LŠ naredne sezone.

Marsej je po prekidu sezone bio na poziciji dva sa dvanaest bodova manje od novog/starog šampiona PSŽ. Ukoliko ne dođe do nekih promena i preokreta da se lige ipak nastavi, Andre Viljaš-Boaš se može radovati učešću u Ligi šampiona.

Za elitu trebaju pojačanja, kao prvo je odabrano ime M'Baje Nianga iz Rena.

Bivši igrač Milana je ove sezone postigao odličnih petnaest golova za svoj Ren, Marsej je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ozbiljno zainteresovan za napadača, ali bi po pisanju L'Ekipa bogatija ponuda mogla da presudi.

U trku za Nijangom se umešao i katarski Al-Duhail gde već igraju fudbaleri poput Benatije i Marija Mandžukića.

Napadač Rena ima ugovor do 2023. godine, njegov klub je takođe obezbedio kvalifikacije za Ligu šampiona, ali pitanje je u kom dresu će igrati Evropu, ili da li će je uopšte igrati.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.