Tadić u idealnom timu Lige šampiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jun.2019, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić u idealnom timu Lige šampiona

Reprezentativac Srbije i fudbaler Ajaksa Dušan Tadić našao se u idealnom timu Lige šampiona za sezonu 2018/19.

Tehnička komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) izabrala je 20 igrača u idealni tim sezone u najelitnijem klupskom takmičenju, a na spisku se našao i srpski fudbaler koji je sa holandskim timom došao do polufinala LŠ.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Pored Tadića u idealnom timu su još trojica fudbalera Ajaksa - Matijs de Liht, Hakim Zijeh, Frenki de Jong i David Neres.

U najboljem timu najviše je fudbalera novog šampiona Liverpula, čak šestorica: Alison Beker, Virdžin van Dajk, Aleksander Arnold, Endi Robertson, Žoržinjo Vajnaldum i Sadio Mane.

Listu su kompletirali Kevin De Brujne i Rahim Sterling iz Mančester Sitija, Lionel Mesi i Mark Andre ter Štegen iz Barselone, Kristijano Ronaldo iz Juventusa, prvotimac Liona Tangi Ndombele, Jan Vertongen, Musa Sisoko i Lukas Moura iz Totenhema.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić u idealnom timu Lige šampiona

Izvor: Večernje novosti, 02.Jun.2019

Reprezentativac Srbije i fudbaler Ajaksa Dušan Tadić našao se u idealnom timu Lige šampiona za sezonu 2018/19. Reprezentativac Srbije i fudbaler Ajaksa Dušan Tadić našao se u idealnom timu Lige šampiona za sezonu 2018/19.Tehnička komisija Evropske fudbalske unije (UEFA)...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.