Tadić se čudi - otkud polufinalista LŠ u kvalifikacijama?

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić se čudi - otkud polufinalista LŠ u kvalifikacijama?

Ipak, posao mora biti obavljen, pa je plasman u grupnu fazu prioritet holandskog šampiona.

Fudbaleri Ajaksa večeras od 20.30 dočekuju ekipu PAOK-a u trećem kolu kvalifikacija u Ligi šampiona.

Ekipa koju sa kapitenskom trakom predvodi reprezentativac Srbije Dušan Tadić ima 2:2 iz prve utakmice u Solunu što stavlja "kopljanike" u povoljan položaj.

"Liga šampiona je najvažnija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za nas, jednostavno, moramo proći u naredno kolo. Mislim da nije dobro što mi, kao prošlogodišnji polufinalisti, moramo da igramo kvalifikacije, ali sve to moramo da prihvatimo i spremni uđemo u meč. To je naš posao, naša obaveza. Nadam se da će nas navijači podržati ponovo u velikom broju", poručio je reprezentativac Srbije.

Mnogo se govori i o tome da li će Doni van den Bek ostati u Amsterdamu, Real je uporan u nameri da ga angažuje.

"Voleo bih da on ostane. Nadam se da će ostati, on je veoma važan za nas, pravi je igrač za Ajaks. Svi ga vole, navijači imaju posebnu posmu za njega, rekao sam mu da je bolja od prethodne koju su pevali", kazao je Tadić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.