Milojević motiviše igrače: HRABRO, MUŠKI, tako znamo!

Izvor: Mondo, 12.Avg.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević motiviše igrače: HRABRO, MUŠKI, tako znamo!

Zvezdin trener ne brine zbog povreda pred revanš sa Kopenhagenom, već podstiče izabranike da daju sve od sebe.

/Od novinara MONDA iz Danske/

Opušten i samouveren došao je Vladan Milojević pred srpske novinare u medija centru Parken stadiona u Kopenhagenu.

Nije delovao zabrinut zbog lošeg stanja terena na kom će njegovi fudbaleri u utorak od 20 časova igrati revanš utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a u kojoj su zbog 1:1 iz beogradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << duela u lošijem položaju od rivala.

"Kao što smo rekli u Beogradu - ovo je drugo poluvreme. Kopenhagn je u prednosti zbog gola u gostima, ali spremili smo se da odigramo dobru, hrabru i mušku utakmicu, kao što i znamo. Imamo još 90 minuta da damo sve od sebe i ne bih pričao sad o nekim procenama i šansama", rekao je Zvezdin trener i dodao:

"Igramo protiv jakog i dobrog protivnika, Kopenhagen je ekipa koja ima iskustvo igranja u Ligi šampiona i Ligi Evrope. Imaju svoj stil koji je vezan za trenera Solbakena. Godinama to gaje i ne očekujem da sutra igraju mnogo drugačije nego u Beogradu. Ne znam koliko možemo jedan drugog da iznenadimo, možemo da promenimo neke igrače, ali stilovi su uvek slični".

Crveno-beli su doputovali oslabljeni povredama Pavkova, Bena, Babića i od ranije Jovičića, ali...

"Povrede ne smeju da nam budu alibi niti izgovor. Nije nam prijatno, ali verujem u sve igrače koji su pošli na put. Što kažu treneri starijeg kova 'najbolji igrač je zdrav igrač'. Pavkov i Ben su probali, ali nismo hteli da rizikujemo, pitanje je kakvu bi minutažu mogli da imaju".

Prošle godine u ovo vreme Zvezda je bila u identičnoj situaciji protiv Spartaka iz Trnave, kog je potom eliminisala golom u produđetku.

Milojević, ipak, nije želeo da poredi.

"Moramo da damo gol, izaći ćemo maksimalno motivisani i borbeni, a videćemo šta će nam to doneti", zaključio je.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.