Ekstraklasa - Mudrigoool! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2019, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Ekstraklasa'' - ''Mudrigoool''! (video)

Počeo je i tamo da rešeta.

Doskorašnji napadač Čukaričkog Ognjen Mudrinski nedavno se preselio u redove poljske Jagelonije, a večeras je upisao i prvi gol, u meču četvrtog kola tamošnje ''Ekstraklase''.

Jagelonija je gostovala u Gdanjsku, gde je odmerila snage sa domaćom Lehjom, a meč je završen bez pobednika, rezultatom 1:1.

Upravo je Mudrinski postavio konačan rezultat u 74. minutu, kada je majstorski reagovao u kaznenom prostoru rivala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posle centaršuta sa desne strane.

Prethodno je Lehja povela u 25. minutu meča, kada je još jedan srpski internacionalac, Filip Mladenović asistirao Sobijehu, a ovaj zatresao mrežu gostiju.

Posle četiri odigrana kola u ''Ekstraklasi'', Lehja je šesta na tabeli sa 6 bodova, a Jagelonija je sedma sa bodom manje.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GOL SRBINA U DRESU JAGELONIJE Mudrinsi podesio nišanske sprave (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 12.Avg.2019

Nedavno se Ognjen Mudrinski, napadač Čukaričkog u prošloj sezoni, preselio u Poljsku. Njegov novi klub, Jagelonija, igrao je nerešeno u četvrtom kolu, a strelac pogotka, koji je doneo bod, bio je upravo srpski fudbaler.. Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,45 na pobedu Sutjeske protiv Linfilda u kvalifikacijama...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.