GOL SRBINA U DRESU JAGELONIJE Mudrinsi podesio nišanske sprave (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 12.Avg.2019, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOL SRBINA U DRESU JAGELONIJE Mudrinsi podesio nišanske sprave (VIDEO)

Nedavno se Ognjen Mudrinski, napadač Čukaričkog u prošloj sezoni, preselio u Poljsku. Njegov novi klub, Jagelonija, igrao je nerešeno u četvrtom kolu, a strelac pogotka, koji je doneo bod, bio je upravo srpski fudbaler.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,45 na pobedu Sutjeske protiv Linfilda u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
Jagelonija je gostovala u Gdanjsku, gde je Lehija povela u 25. minutu. Strelac je bio Sobijeh, posle asistencije srpskog internacionalaca, Filipa >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Mladenovića. To je, ujedno, bio rezultat prvog poluvremena.
U drugom, tačnije u 60. minutu, Mudrinski je dobio priliku. Nešto kasnije, u 71. upisao se u strelce. Bio je to prvenac srpskog našadača u dresu Jagelonije, trenutno sedmoplasirane ekipe u “Ekstraklasi”, sa pet bodova. Lehija ima bod više i nalazi se na šestoj poziciji.


The post GOL SRBINA U DRESU JAGELONIJE Mudrinsi podesio nišanske sprave (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Posle tri pozajmice, Stojiljković ima novi klub!

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019, 12:10

Nikola Stojiljković ima novi klub. Posle pozajmica u Crvenoj zvezdi i Majorki, ide na novu. Ovoga puta Stojiljković ostaje u Portugaliji.. Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,60 na pobedu Liverpula protiv Čelsija u Superkupu Evrope.. Novi klub iskusnog napadača je Boavista. Portugalski klub, koji je...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.