TAJNA RUŽIČASTOG REKETA: Ova slika Novaka i Jokića će vas ODUŠEVITI, jedna stvar povezuje dva šampiona (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 22:08

TAJNA RUŽIČASTOG REKETA: Ova slika Novaka i Jokića će vas ODUŠEVITI, jedna stvar povezuje dva šampiona (FOTO)

Sada haraju svetom, a evo kakvi su bili kao deca.

Dva velika šampiona, Novak Đoković i Nikola Jokić do sada su nas nebrojano puta obradovali svojim uspesima, a narednim danima imaju priliku da ponovo ispišu istoriju svojih sportova.

Naime, Novak Đoković u nedelju od 14:30 igra finale Rolan Garosa sa Kasperom Rudom, i imaće priliku da po 23. put u karijeri osvoji grend slem titulu, dok Nikola Jokić sa svojim Denverom vodi sa 3:1 u finalu NBA lige i na korak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je do prstena.

Pored zajedničkog nadimka "Džoker", njih dvojica svojim kvalitetom, intelektom, elegancijom, inatom i savršenom igrom pokazuju da su izuzetno slični.

Postoji još jedna "sličnost", koja je mnoge oduševila kada su je videli. Naime, obojica imaju fotografiju kada si bili deca, dok u rukama drže beli reket. Jedan od njih nastavio je sa tim reketom da osvaja svet, dok je drugi u košarkaškom "reketu" neprikosnoven.

Vau, roze reket. Vau pic.twitter.com/QiLAkQJ2Vi

— Glengeri kontakti (@FuckinDeadbeat) June 10, 2023
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona,   Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Novakova zlatna prilika za duplu nagradu"

Izvor: B92, 11.Jun.2023, 08:49

Srpski teniser Novak Đoković od 14.30 igra u finalu Rolan Garosa...Samo jedan korak deli ga od istorije i rekordnog 23. grend slema u karijeri, a na putu ka besmrtnosti stoji mu Norvežanin Kasper Rud, četvrti teniser sveta, koji se bori za svoj prvi trofej sa najvećih turnira...Đoković i Nadal...

Nastavak na B92...

"Sve je idealno za Đokovića, ali tu je trauma Vavrinka"

Izvor: B92, 11.Jun.2023

Novaka Đokovića samo jedna pobeda deli od ispisivanja teniske istorije...Đoković u Parizu od 14.30 sati igra finale Rolan Garosa, a trijumf i osvajanje pehara sa sobom nosi rekordni 23. grend slem i tenisku besmrtnost, povratak na prvo mesto, ali i činjenicu da će možda postati prvi teniser koji...

Nastavak na B92...

Đoković na vrhu: Nadal mu gleda u leđa, niko nikada nije osvojio 23. grend slem titule u muškoj konkurenciji

Izvor: Danas, 11.Jun.2023

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je svoju 23. grend slem titulu u karijeri pobedom nad Kasperom Rudom od 3:0 u setovima i sada mu predstoji pisanje teniske istorije, pošto ga ništa ne zaustavlja na putu do besmrtnosti.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.