Subotić: Ne plašimo se Bajerna

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Jul.2012, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotić: Ne plašimo se Bajerna

Igrač Borusije iz Dortmunda Neven Subotić rekao je da će njegovom timu biti teško da odbrani titulu prvaka, ali da se ne plaši minhenskog Bajerna.
Znamo da nas čeka verovatno najteža sezona do sada. Prvi put smo sebi kao glavni cilj postavili plasman u Ligu šampiona. Poštujemo Bajern, ali ga se ne plašimo – izjavio je Subotić nemačkim medijima.
Milioneri iz Dortmunda su prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sezone osvojili i Kup Nemačke.
Uprkos uspesima, trener Jirgen Klop, kao glavni cilj nije naveo osvajanje treće uzastopne titule prvaka, već zauzimanje jednog prva tri mesta koja vode u Ligu šampiona. Borusija je u letnjem prelaznom roku prodala Šinđija Kagavu Mančester Junajtedu, a dovela je Marka Rojsa iz Menhengladbaha.
Subotić je kazao i da očekuje da se, pored njegovog tima i Bajerna u trku za titulu, uključe još neke ekipe.
Menhengladbah je nedavno doveo Holanđanina Luka de Jonga, a pojačao se i Verder iz Bremena. Čak osam klubova bi moglo da se bori za titulu. Uprkos odlasku odličnog Kagave u Mančester, imamo sjajnu ekipu, Marko Rojs i Mario Gece su svetska klasa – dodao je Subotić.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.