Subotić: Ne plašimo se Bajerna

Izvor: B92, 19.Jul.2012, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotić: Ne plašimo se Bajerna

Reprezentativac Srbije Neven Subotić rekao je da se Borusija Dortmund ne plaši Bajern Minhena kao jednog od konkurenata u trci za titulu šampiona Nemačke.

"Ne plašimo se Bajerna, ali ga poštujemo", preneo je danas list Bild Subotićevu izjavu.

"Svesni smo da će ovo biti veoma teška sezona za nas. Prvi put smo kao glavni cilj odredili plasman u Ligu šampiona", dodao je 23-godišnji odbrambeni fudbaler.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Borusija je u prethodne dve sezone bila šampion nemačke Bundeslige, zbog čega je trofejni Bajern ovog leta uložio puno novca na dovođenje mladih igrača, a čelnici kluba istakli su da je titula glavni cilj.

Subotić je, međutim, ocenio da će pored dva velika rivala ove sezone još nekoliko ekipa konkurisati za šampionski pehar.

"Borusija Menhengladbah je nedavno dovela napadača (Luka de Jonga iz Tventea) za 15 miliona evra, a Volfsburg i Verder su se takođe pojačali. Mislim da ima najmanje osam timova koji mogu da se bore za titulu", rekao je Subotić.

Nova sezona u Bundesligi počeće 24. avgusta utakmicom Borusija Dortmun - Verder Bremen.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dortmund se ne plaši Bajerna

Izvor: Beta, 19.Jul.2012

DORTMUND, 19. jula 2012. (Beta) - Reprezentativac Srbije u fudbalu Neven Subotić kazao je da se njegov klub Borusija Dortmund ne plaši Bajern Minhena kao jednog od konkurenata u trci za titulu šampiona Nemačke nar.

Nastavak na Beta...

Subotić: Otišao nam je Šinđi, ali Rojs i Gece su svetska klasa

Izvor: Blic, 19.Jul.2012

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Neven Subotić rekao je da će njegovom timu biti teško da odbrani titulu prvaka, ali da se ne plaši minhenskog Bajerna. .."Znamo da nas čeka verovatno najteža sezona do sada. Prvi put smo sebi kao glavni cilj postavili plasman u Ligu šampiona. Poštujemo Bajern, ali...

Nastavak na Blic...

Subotić: Dortmund se ne plaši Bajerna

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jul.2012

Reprezentativac Srbije u fudbalu Neven Subotić kazao je da se njegov klub Borusija Dortmund ne plaši Bajern Minhena kao jednog od konkurenata u trci za titulu šampiona Nemačke naredne sezone..."Ne plašimo se Bajerna, ali ga poštujemo", preneo je danas list "Bild" Subotićevu izjavu..."Svesni smo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.