Stanojević žali za bodom

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Dec.2010, 02:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević žali za bodom


Skakao je Aleksandar Stanojević, gestikulirao pored terena, stekao se utisak da je poželeo i da pomogne nekim pasom svojim igračima i na kraju morao da čestita Arsenu Vengeru i igračima Arsenala.
Nastavili smo onako kako smo i počeli, kao što smo igrali celu Ligu šampiona. Niko nas nije posebno nadigrao, ali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << iz naših grešaka ostali bez bodova. Žao mi je što smo izgubili jer je i posed lopte 57:43 govorio da smo možda mogli da dođemo do boda. U svakom slučaju, ovo je veliko iskustvo, znamo šta nam nedostaje –  rekao je posle utakmice u Londonu Aleksandar Stanojević.
Engleskog novinara interesovalo je ko će osvojiti Ligu šampiona, ali je Stanojević bio skroman:
Nisam ja kompetentan da komentarišem ko će osvojiti Ligu šampiona. Voleo bih da bude ekipa koja igra najlepši fudbal u Evropi, možda Arsenal ili Barselona.
Partizan je odigrao, možda, najbolju utakmicu u Ligi šampiona:
Može da se kaže da je bila jedna od najboljih. Bilo je dobro i u Beogradu protiv Arsenala, ali nismo uzeli bod koji smo želeli i kojem smo se nadali i ovde.
Venger je pohvalio taktičku postavku crno–belih i to prija Stanojeviću:
Želeo sam da iz defanzive kroz dobar pas iz srednjeg reda napravimo akciju za gol. Nismo, međutim, uspeli to da uradimo. Naravno da je zadovoljstvo igrati ovde i pružiti otpor takvom timu kakav je Arsenal, ali ostao je i žal jer smo takmičenje završili bez boda.
Stanojević posle svega može da bude zadovoljan i bez bodova:
Ovo je veliko iskustvo za nas. U Beogradu smo pokušavali ofanzivnim presingom, ovde organizovanom odbranom. Zadovoljstvo nam je što smo uopšte imali zadovoljstvo da igramo sa Arsenalom.
Partizan nije pao ni posle primljenog gola iz penala:
Znali smo kako Arsenal igra i rekao sam igračima pre utakmice da je svaki gol bitan i da nije svejedno da li ćemo izgubiti sa golom ili dva ako već dođemo u tu situaciju. Žao mi je što smo izgubili sa dva razlike, a ne sa jednim – zaključio je Aleksandar Stanojević.
Z. Stojadinović
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.