Šta je s čovekom!? Kako se otvaraju kuglice na žrebu za LŠ? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Avg.2016, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je s čovekom!? Kako se otvaraju kuglice na žrebu za LŠ? (VIDEO)

Pa, spektakl

Teoretičari zavere godinama govore kako su žrebovi - ne samo za Ligu šampiona - namešteni. Naravno, tako nešto je nedokazivo. Teško da će ikada biti, ali da su kuglice u kojima su ispisana imena učesnika, u ovom slučaju, elitnog evropskog kupa, jedna od većih sportskih misterija - znate i za onu priču da ih pojedinci „hlade“ pre izvlačenja - potvrdilo se i prilikom današnjeg izvlačenja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << grupa za prestižno takmičenje u sezoni 2016/2017.

Pormoter finala, koje će se igrati u Kardifu, bio je čuveni Velšanin Jan Raš. Njemu je pripala čast da izvlači cedulice koje pokazuju ko će u koju grupu biti smešten. U najmanju ruku čuveni centarfor se nije proslavio na svečanost u Grimaldi forumu u Monaku.

ŽREB ZA LŠ: Lester nije mogao bolje da prođe, nema prave grupe smrti!

Zpainjao je, trudio se, okretao... I nije mu išlo. Neke kuglice jeste otvorio iz prvog pokušaja, ali je sa većinom imao ogromnih problema.

Pogledajte...

Ian Rush Struggling to Open the Group Stage balls is the most challenging thing I've ever seen #UCLdraw #UHave1Job pic.twitter.com/2ALAszmKq1

Ian Rush should have had another Weetabix this morning pic.twitter.com/zPaGzut9Vk

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.