Srpski golman odbranio sedam penala u Ligi šampiona!

Izvor: B92, 05.Mar.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski golman odbranio sedam penala u Ligi šampiona!

Srpski golman Tibor Ivanišević obeležio je 14. kolo rukometne Lige šampiona.

Ivanišević je blistao ispred gola Skjern Handbolda sa čak sedam odbranjenih penala protiv Zaporožja!

Momak rokom iz Mostara je imao ukupno 17 intervencija čime je lansirao svoj tim do pobede 33:26 i prvi plasman Skjerna u osminu finala EHF LŠ posle 14 godina.

Ivanišević nije odbranio samo jedan šut Ukrajinaca sa sedam metara, ali ni tad nije savladan. "Začarao" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je i okvir gola.

Tibor ima 27 godina, pre danskog Skjerna je branio u Mađarskoj za Đenđeš, a na leto će se preseliti u redove nemačkog bundesligaša Velcara.

Ima tri nastupa za reprezentaciju Srbije od 2016, a bio je član selekcije na Svetskom prvenstvu u Hrvatskoj proteklog januara.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestvarna partija srpskog golmana: Odbranio sedam sedmeraca! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Mar.2018

Srpski rukometni golman Tibor Ivanišević imao je čudesnu partiju na utakmici Lige šampiona između njegovog Skjerna i Motora iz Zaporožja Ivanišević je fantastičnim odbranama doveo Skjern do pobede (33:26) i do plasmana u drugi krug takmičenja u Ligi šampiona. A, potpuno neverovatno zvuči...

Nastavak na MozzartSport.com...

Ivanišević: Posle 5. mi je bilo smešno

Izvor: Večernje novosti, 06.Mar.2018, 11:22

Tibor Ivanišević, za "Novosti", o odbrani sedam sedmeraca u Ligi šampiona. Igrači Motora promašili i osmi NE postoji bolji način da se opravda nadimak "živi zid" od odbrane sedmeraca. A Tibor Ivanišević ih je skinuo - sedam! I to za plasman svog Skjema u osminu finala...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.