Spaleti otkrio, ko to vredi 100 miliona bez napojnice?

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2018, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spaleti otkrio, ko to vredi 100 miliona bez napojnice?

Italijanski stručnjak nakon remija sa Barselonom otkrio koliko vredi jedan od najtraženijih igrača Intera.

"Neroazuri" su sinoć izvukli bod na "Meaci" protiv Barselone, Mauro Ikardi je postavio konačnih 1:1 u četvrtoj rundi Lige šampiona.

Nakon utakmice, trener Intera Lučano Spaleti otkrio je za italijanske medije koliko vredi štoper ekipe iz Milana, sjajni Milan Škrinijar.

Poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je da je veliki broj timova zainteresovan za talentovanog Slovaka, među njima su i španski velikani Barselona i Real Madrid, a navodno je i Mančester junajted svojevremeno poslao ponudu od 85 miliona evra na "Meacu" za njegove usluge, koju je uprava Intera odbila.

"Koliko vredi Škrinijar? 100 miliona", jasan je bio Spaleti, ali je onda dodao da je to cifra bez "napojnice".

"Da sam na Barsinom mestu, ponudio bih 120 miliona evra i rekao da je 20 miliona napojnica. Da sam na mestu Real Madrida, ponudio bih 140 miliona evra, od kojih je 40 miliona napojnica", dodao je trener Intera.

Stiče se dakle utisak da ni sa 100 miliona evra klubovi ne bi uspeli da ubede Intera da proda mladog fudbalera, videćemo da li će Barselona ili Real poslušati savet italijanskog stručnjaka u nekom od narednih prelaznih rokova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dvojac za koji se otima Evropa se seli u Mančester?

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2018

Ova dva momka traži veliki broj evropskih klubova, a kako stvari stoje zajedno bi mogli da zaigraju u Premijer ligi...Matijas de Liht i Frenki de Jong važe za najveće bisere Ajaksove fudbalske akademije u ovom trenutku...Obojica su veoma važni članovi prve postave "Kopljanika", već su nakupili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.