Simeone: Još ništa nismo osvojili!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Apr.2014, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simeone: Još ništa nismo osvojili!

Trener fudbalera Atletika iz Madrida Dijego Simeone rekao je da je zadovoljan plasmanom u polufinale Lige šampiona, ali da njegova ekipa još nije ništa osvojila i da mora da nastavi da radi.

Dijego Simeone i Herardo Martino  

Fudbaleri Atletika iz Madrida plasirali su se u polufinale Lige šampiona, pošto su sinoć na svom terenu, u revanš utakmici četvrtfinala pobedili Barselonu sa 1:0. U prvom meču prošlog utorka na Kamp Nou bilo je 1:1. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

 

Prvi plasman Atletiku u polufinale najelitnijeg evropskog takmičenja doneo je Koke golom u petom minutu.

"Druge ekipe su prethodnih godina često igrale u polufinalu, ali moramo da verujemo u naš rad i priliku koja nam se ukazala. Nadamo se da ćemo učešće u ovom takmičenju završiti tako što ćemo pokazati da možemo svima da pariramo", rekao je Simeone, preneli su španski mediji.

 

Žreb za polufinale Lige šampiona održaće se sutra u 12 sati u Nionu. Pored Atletika u polufinale su se plasirali Čelzi, Real Madrid i Bajern iz Minhena.

"Nastavićemo mirno da radimo, pošto još ništa nismo osvojili. Prošli smo dalje, ali pred nama je dug put", rekao je Simeone.

 

Atletiko je 2010. i 2012. godine osvojio drugo po važnosti evropsko takmičenje - Ligu Evropa, ali nikada nije trijumfovao u Ligi šampiona.

 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović nezadrživ

Izvor: OkRadio.rs, 10.Apr.2014

Vranje - Omladinci Dinama iz Vranja pobedili su, u redovnom kolu Prve omladinske lige Srbije, ekipu Radana iz Lebana sa 3:0 i prikazali jednu od boljih igara u prolećnoj polusezoni. Trener Joca Ristić zadovoljan  je igrom ia zalaganjem svojih izabranika. - Ekipa je podmlađena jer je više omladinaca...

Nastavak na OkRadio.rs...

Simeone: Presrećan sam, pobedili smo veliki tim

Izvor: Press, 10.Apr.2014

Atletiko je sinoć savladao Barselonu u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona sa 1:0, a jedini gol postigao je Koke na početku meča.. "Presrećni smo zbog pobede protiv odličnog tima. Dozvolili smo Barseloni da kontroliše loptu na sredini terena, ali pritiskali smo Chavija i Inijestu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.