Šalke dobija 15 miliona evra od Gasproma

Izvor: Blic, 19.Maj.2011, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šalke dobija 15 miliona evra od Gasproma

Uprava nemačkog fudbalskog bundesligaša Šalkea produžila je ugovor sa dosadašnjim generalnim sponzorom Gaspromom na još pet godina, objavljeno je na sajtu kluba iz Gelzenkirhena.

a Navodi se da je menadžment najveće kompanije za distribuciju prirodnog gasa na svetu, koja je u ruskom državnom vlasništvu, prihvatio produžetak saradnje sa polufinalistom Lige šampiona i ozvaničio novi ugovor na sastanku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa čelnicima "kraljevsko-plavih” u Moskvi.

"U razgovorima sa ruskim partnerima zaključili smo da je naša dosadašnja saradnja bila veoma uspešna i odlučili da ne menjamo tim koji dobija”, stoji u saopštenju na sajtu Šalkea.

Nemačka novinska agencija DPA saznaje da će Gasprom, koji je sponzor i ruskog Zenita iz Sankt Petersburga i beogradske Crvene zvezde, u Šalke uložiti oko 15 miliona evra po sezoni.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.