Gaspromom uz Šalke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2011, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gaspromom uz Šalke

GELZENKIRHEN -

Uprava nemačkog fudbalskog bundesligaša Šalkea produžila je večeras ugovor sa dosadašnjim generalnim sponzorom Gaspromom na još pet godina, objavljeno je na sajtu kluba iz Gelzenkirhena.

Navodi se da je menadžment najveće kompanije za distribuciju prirodnog gasa na svetu, koja je u ruskom državnom vlasništvu, prihvatio produžetak saradnje sa polufinalistom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Lige šampiona i ozvaničio novi ugovor na večerašnjem sastanku sa čelnicima "kraljevsko-plavih" u Moskvi.

"U razgovorima sa ruskim partnerima zaključili smo da je naša dosadašnja saradnja bila veoma uspešna i odlučili da ne menjamo tim koji dobija", stoji u saopštenju na sajtu Šalkea.

Nemačka novinska agencija DPA saznaje da će Gasprom, koji je sponzor i ruskog Zenita iz Sankt Petersburga i beogradske Crvene zvezde, u Šalke uložiti oko 15 miliona evra po sezoni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šalke dobija 15 miliona evra od Gasproma

Izvor: Blic, 19.Maj.2011, 10:25

Uprava nemačkog fudbalskog bundesligaša Šalkea produžila je ugovor sa dosadašnjim generalnim sponzorom Gaspromom na još pet godina, objavljeno je na sajtu kluba iz Gelzenkirhena...a Navodi se da je menadžment najveće kompanije za distribuciju prirodnog gasa na svetu, koja je u ruskom državnom...

Nastavak na Blic...

Bajern angažovao pojačanje

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Maj.2011

Uprava nemačkog bundesligaša Bajerna angažovala je prvotimca Energija iz Kotbusa Nilsa Petersena, sa kojim je potpisala trogodišnji ugovor.. . Mladi 22. godišnji napadač nametnuo se kao najbolji strelac Cvajte u protekloj sezoni, a čelnici najtrofejnijeg kluba odlučili su da ga dovedu još pre...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.