Sa Vidićem je sve lakše, Mančester srušio Arsenal

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Mar.2011, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Vidićem je sve lakše, Mančester srušio Arsenal

Dva velika udarca doživeo je Arsenal za samo četiri dana. Prvo ih eliminisala Barselona u osmini finala Lige šampiona, a sada su ispali i iz FA kupa od Mančester Junajteda. Možda se ispadanje od Barse može delimično pripisati glavnom sudiji tog meča, ipak protiv Crvenih đavola to nije slučaj. Mančester je sasvim zasluženo slavio na Old Trafordu sa 2:0 i plasirao se u polufinale FA kupa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
Utakmica je obilovala sjajnim šansama na obe strane, briljirao je golman ekipe Aleksa Fergusona, Edvin Van der Sar. Holandski golman je bio nepremostiva prepreka za igrače Arsenala, dok je sa druge strane sjajan bio i Manuel Almunija, čuvar mreže Tobdžija, koji je u nekoliko navrata sprečio ubedljivu pobedu domaće ekipe.
Golove za Mančester Junajted postigli su Fabio u 28. i Vejn Runi u 49. minutu, a tom golu je prethodila sjajna šansa koju je promašio defanzivac tima iz Londona Koščelni.
Srpski internacionalac Nemanja Vidić odigrao je ceo meč za Crvene đavole i obavio je sjajan posao u odbrani.
Semafor četvrtfinala:
 Birmingem – Bolton 2:3 (Džerom 38, Filips 80 – Elmander 21, Dejvis 66. jedanaesterac, Jong 90)
 Mančester Junajted – Arsenal 2:0 (Fabio 28, Runi 49)
 Nedelja:
 Stouk – Vest Hem
 Mančester Siti – Reding 
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted i Bolton u polufinalu

Izvor: RTS, 12.Mar.2011

Na Old Trafordu, "đavoli" savladali Arsenal sa 2:0 i plasirali se u polufinale FA Kupa, strelci Fabio i Runi. Bolton u Birmingemu slavio golom Lija u poslednjim trenucima meča i plasirao se u polufinale posle 11 godina...Posle dva vezana poraza, od Čelsija i Liverpula, Mančester junajted odigrao...

Nastavak na RTS...

Junajted preko Arsenala do polufinala FA kupa

Izvor: NaDlanu.com, 13.Mar.2011, 15:14

BEOGRAD, 12. marta 2011. (Beta) - Fudbaleri Mančester junajteda plasirali su se u polufinale FA kupa pošto su na svom terenu pobedili Arsenal sa 2:0.Mančester junajted pobedio je golovima Fabija da Silve u 28. minutu i Vejna Runija u 49. minutu.Arsenal je tako eliminisan i iz trećeg kup takmičenja...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.