SAGA SE NASTAVLJA: Velikan iz Premijer lige zove Dušana Vlahovića! Cena sitnica

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 19:47

SAGA SE NASTAVLJA: Velikan iz Premijer lige zove Dušana Vlahovića! Cena "sitnica"

Vratili se da finiširaju transfer...

Srpski golgeter Dušan Vlahović dobio je poziv koji bi mogao da ga natera da napusti Juventus. Londonski Arsenal ponovo se vratio da finiša transfer i konačno dobije "devetku" vrhunskog kalibra.

Arsenal je shvatio da mu je za trku za titulu šampiona Premijer lige potreban pravi centarfor i ponovo je opipao puls Vlahoviću, javlja ugledni Skaj Sport. Isti izvor navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bi ponuda od "samo" 60 miliona evra, s obzirom na to da je Juve platio Vlahovića preko 80 miliona, bila dovoljno da se realizuje transfer.

Vlahović je i prošle zime imao ponudu Arsenala, isto kao i Mančester junajteda, ali je iz Torina stigao odričan odgovor. Zanimljivo, Tobdžije su htele Dušana i kada je bio u Firenci, ali je Juve bio brži i izbor našeg igrača.

Međutim, sada su se okolnosti promenile. Zemunac je finansijski teret Staroj dami i ne želi da razvuče platu na više godina, što predstavlja problem klubu.

🚨 Arsenal will RETURN for Dusan Vlahovic this winter! 🇷🇸

An offer of €60M could convince Juventus to sell. 💰

(Source: @Skysport) pic.twitter.com/68ozI2vR5S

— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) January 4, 2024

Zato bi Juve mogao da pristane na izlazni transfer, a da londonski klub dobije pravo pojačanje za otupljen napad. Menadžer Mikel Arteta na raspolaganju ima krhkog Gabrijela Žezusa i neubedljivog Edija Nketiju, što je premalo za trku sa Liverpulom i Mančester sitijem.

S druge strane, i Vlahoviću bi prijala promena. Utisak je da se nije najbolje snašao kod trenera Maksa Alegrija, da bi u nekoj drugoj, ofanzivnijoj sredini njegov ogromni potencijal došao do izražaja.

Izlišno je reći da je Arsenal neguje napadački fudbal, zbog čega deluje da bi bili savršen spoj.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.