Ronaldo tri nedelje van terena

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Mar.2011, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo tri nedelje van terena

Fudbaler španskog fudbalskog prvoligaša Real Madrida, reprezentativac Portugalije Kristijano Ronaldo, odustvovaće sa terena naredne tri sedmice zbog povrede mišića leve noge, saopšteno je na sajtu „kraljevskog kluba”.
Ronaldo se povredio još pre 17 dana u ubedljivoj povredi Madriđana protiv Malage (7:0), ali je odigrao prethodna dva meča za Real - protiv francuskog Liona u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona i u gradskom derbiju protiv Atletika.
Trener Reala, portugalski stručnjak Žoze Murinjo, zamenio je sunarodnika 72. minutu duela sa „jorgandžijama”.
U slučaju da se lekarske prognoze obistine, Ronaldo neće propustiti samo predstojeće okršaje Reala u španskoj Pirmeri i reprezentativno okupljanje u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini, nego i prvi meč cetvrtfinala Lige šampiona protiv engleskog Totenhema
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.