Roberto Karlos uzeo od saigrača 21.000 evra na opkladi!

Izvor: Blic, 28.Apr.2011, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roberto Karlos uzeo od saigrača 21.000 evra na opkladi!

Brazilski veteran i član ruskog Anžija Roberto Karlos došao je na "brz, lak i jednostavan" način do 21.000 evra i to od saigrača.

Karlos se opkladio sa sedmoricom kolega da će Real pobediti Barselonu u finalu Kupa kralja, što je za ostale igrače Anžija bilo nezamislivo.

"Pronašao sam sedam naivnih saigrača koji su bili ubeđeni da će Barselona pobediti na Mestalji. Sa svakim od njih kladio sam se u 3.000 evra jer sam znao da će Real savladati Barsu. Favoriti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su i za ulazak u finale Lige šampiona", rekao je Karlos nekoliko sati uoči duela dva kluba u LŠ koji je Real ipak izgubio sa 2:0.

Čak 21.000 evra ipak neće mnogo značiti Karlosu koji od Anžija ima pet miliona evra godišnje, pa još i najnoviji model Bugati automobila vredan 1,8 miliona evra, piše francuski sajt Le10sport.com.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.