Real treba da se plaši Ajaksa, Tadićev golman postiže evrogolove! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2018, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real treba da se plaši Ajaksa, Tadićev golman postiže evrogolove! (video)

Šta li tek mogu ostali?

Fudbaleri Ajaksa predvođeni reprezentativcem Srbije Dušanom Tadićem uspeli su da se plasiraju u drugu rundu Lige šampiona nakon impresivnih partija u najelitnijem evropskom takmičenju.

Nakon što su ostali neporaženi u grupi E pored Bajerna, Benfike i AEK-a, "Kopljaniacima" je žreb namenio možda i najteži zadatak od svih - Real Madrid.

Madriđani brane titulu u ovom takmičenju i svakako nisu protivnik kakav se može >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poželeti, ali Holanđani su već pokazali da mogu da se bore sa najvećim evropskim klubovima.

I pored neverovatnog igračkog potencijala u vidu De Lihta, De Jonga Zijeha i ostalih, "Kraljevski klub" bi mogao da se čuva i čuvara mreže Andrea Onane.

Kamerunac je na današnjem treningu pokazao neverovatnu tehniku pošto je postigao sjajan pogodak "makazicama" koji možete pogledati OVDE.

Onana je nedavno istakao da se ne plaši Reala, te da čak i u slučaju poraza njegove ekipe to neće biti od straha.

Izgleda da se nije šalio...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.