Real Madrid mobiliše navijače: Vaša snaga nam je potrebna

Izvor: Blic, 28.Apr.2013, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real Madrid mobiliše navijače: Vaša snaga nam je potrebna

Madridski Real je uoči revanš meča polufinala Lige šampiona sa Borusijiom iz Dortmunda pozvao navijače da "zajedničkim snagama" nadoknade zaostatak iz prvog meča i domognu se finala na Vembliju.

"Trebate nam kao nikada do sada", obratio se navijačima Iguain putem video linka u kojem se, kao pred pravi fudbalski rat, mobilišu navijači da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pomognu u ostvarivanju podviga, odnosno rezultata za prolaz posle debakla.

Video link je isprepletan snimcima velikana madridskog kluba kao što su Butragenjo, Santiljana i Huanito, s ciljem da se probudi borbeni duh kod navijača.

"Tvoje srce je i naše srce", poručio je Serhio Ramos, a Alonso ističe da "je sve moguće uz pomoć navijača".

"Nikada nas niste izneverili i nikada nećete", rekao je Iker Kasiljas. a Kristijano Ronaldo ističe: "Uspećemo samo uz vašu podršku".

Prva utakmica polufinala Lige šampiona u Dortmundu završena je pobedom Borusije od 4:1. Revanš susret na programu je u Madridu u utorak 30. aprila.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real zove navijače u pomoć

Izvor: OkRadio.rs, 28.Apr.2013

Madridski Real poslao je apel za pomoć navijačima uoči revanš meča polufinala Lige šampiona sa Borusijom iz Dortmunda u utorak. ’Kraljevski’ klub je pozvao navijače da zajedničkim snagama nadoknade zaostatak iz prvog meča, koji je završen sa 4:1, i domognu se finala na „Vembliju“. „Potrebni...

Nastavak na OkRadio.rs...

(VIDEO) Real mobiliše navijače za revanš sa Borusijom: Trebate nam kao nikad pre

Izvor: Press, 28.Apr.2013

- Trebate nam kao nikada do sada - obratio se navijačima Iguain putem video linka u kojem se, kao pred pravi fudbalski rat, mobilišu navijači da pomognu u ostvarivanju podviga, odnosno rezultata od 3:0... Video link je isprepletan snimcima velikana madridskog kluba kao što su Butragenjo, Santiljana...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.