Real zove navijače u pomoć

Izvor: OkRadio.rs, 28.Apr.2013, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real zove navijače u pomoć

Madridski Real poslao je apel za pomoć navijačima uoči revanš meča polufinala Lige šampiona sa Borusijom iz Dortmunda u utorak. ’Kraljevski’ klub je pozvao navijače da zajedničkim snagama nadoknade zaostatak iz prvog meča, koji je završen sa 4:1, i domognu se finala na „Vembliju“. „Potrebni ste nam kao nikad do sada“, obratio se navijačima Gonsalo Iguain putem video linka u kojem se, kao pred pravi fudbalski rat, mobilišu navijači da pomognu u ostvarivanju podviga, odnosno rezultata od 3:0. Video link je isprepletan snimcima velikana madridskog kluba kao što su Butragenjo, Santiljana i Huanito, s ciljem da se...
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Fudbal

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Realu gradski derbi

Izvor: Danas, 28.Apr.2013

Vetar u leđa Real Madridu, pred revanš meč polufinala Lige šampiona sa Borusijom iz Dortmunda, bez sumnje će biti i pobeda u gradskom derbiju protiv Atletika sa 2:1 (1:1) u gostima, pošto će izabranici Žozea Murinja morati da nadoknade poraz od tri gola razlike.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.