Izvor: MozzartSport.com, 19.Nov.2020, 20:29

Ramos ne igra najbitniji meč Reala u Ligi šampiona

Propušta i dve utakmice u La Ligi

Moraće neko vreme Real Madrid da igra bez kapitena. Povređen se Serhio Ramos vratio iz reprezentacije Španije, posle uspešnog završetka novembarskog ciklusa, ali su za njega poslednje dve bile fatalne.

Najpre je protiv Švajcarske u gostima promašio dva jedanaesterca, a pre dve večeri nije mogao, kako je očekivao, da proslavi šesticu nad Nemcima i plasman na završni turnir Lige nacija, jer je zbog povrede zamenjen posle >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prvog poluvremena.

Kraljevski klub je u četvrtak veče saopštio kako su lekarski pregledi pokazali da je Ramosu stradala zadnja loža. U zvaničnom saopštenju se ne navodi koliko će pauzirati, procenjuje se da bi trebalo da miruje dve sedmice.

To znači da će trener Zinedin Zidan morati da sklapa tim bez iskusnog štopera na mečevima sa Viljarealom i Alavesom u La Ligi, te gostovanju Interu u Ligi šampiona, možda najvažnijem u grupnoj fazi, s obzirom da su na tabeli Grupe B Borusija Menhengladbah i Šahtjor ispred favorita. Ako je nešto dobro za francuskog stručnjaka onda je to saznanje da drugi centralni defanzivac, Rafael Varan, nije teže povređen. Tokom obaveza u selekciji Galskih petlova dobio je samo udarac, pa će mu parnjak, dok se Ramos ne vrati na teren, verovatno biti Eder Militao.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.