Izvor: HotSport.rs, 01.Dec.2020, 19:18

REPREZENTATIVAC MAKEDONIJE I FUDBALER MAJORKE U EKSKLUZIVNOM RAZGOVORU ZA HOTSPORT: Nekadašnji as Palerma govorio je o istorijskom plasmanu na EP, a za igrače nacionalnog tima Srbije ima samo reči hvale!

Iskusni ofanzivac je otkrio za koga navija u Ligi šampiona, a i ko su najbolji igrači sa kojima je nosio dres istog tima. Fudbaler  Majorke Aleksandar Trajkovski, govorio je za HotSport o brojnim i veoma interesantnim temama. Trajkovski je član reprezentacije Makedonije, koja se izborila za odlazak na EP i tako napravila istorijski uspeh. Aleksandar […]
The post REPREZENTATIVAC MAKEDONIJE I FUDBALER MAJORKE U EKSKLUZIVNOM RAZGOVORU ZA HOTSPORT: Nekadašnji as Palerma govorio je o istorijskom plasmanu na EP, a za igrače nacionalnog tima Srbije ima samo reči hvale! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.