Putuj Evropo, nemoj više čekati na nas

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Feb.2011, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putuj Evropo, nemoj više čekati na nas

U Ligi šampiona odavno nismo imali nikoga. U ostalim evrokupovima sve ekipe nam prezime, ali ne zbog kvaliteta, već zbog sistema takmičenja.
A, kada ono krene, uglavnom stižu vesti sa evropskih meridijana o debaklima. Bi tako i proteklog, ali i ovog vikenda.
Gol razlika četiri nam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << predstavnika -65. Jedino se dostojno držala Jagodina, koliko-toliko i Vrnjačka Banja, dok su Kneginje i Amazonke obrukale pre svega sebe, a potom i onoga koga predstavljaju.
Vredi li se uopšte takmičiti? Ako se ovako nastavi, najbolje bi bilo kada bi klubovi mogli da odustanu od Evrope, jer je ona samo trošak, izbijanje para iz ionako bušnih džepova.
Jedini dobitak je - što igračice turistički obiđu evropske gradove.

Andreinih 11 premalo
Andrea Lekić nije mogla sama, Budućnost je pobedila Krim 32:29, pa su posle drugog kola sve četiri ekipe poravnate na tabeli s po dva boda.
Uzalud je bilo i 11 golova naše reprezentativke, kada je na drugoj strani cela postava Podgoričanki odigrala dobro.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.