Izvor: MozzartSport.com, 06.Jun.2020, 10:31

Pušica dogovorio transfer u Sasari

Srpski košarkaš na novom zadatku

Sa istoka Italije, pravo na Sardiniju. Vasilije Pušica nastaviće ipak svoje putešestvije po Italiji, ali će posle Pezara zadužiti opremu Dinama iz Sasarija.

Prema informacijama sa Čizme Pušica je sa Sasarijem dogovorio jednogodišnji ugovor i imaće priliku da igra u Fibinoj Ligi šampiona.

Pušica je posle odlaska iz Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << imao vrlo dobru sezonu u Pezaru gde je bio među najboljima sa prosekom od 12,9 poena, 3,8 skokova i 3,3 asistencije u Palakanestru, mada je njegov tim bio na pragu eliminacije iz prvenstva zbog loših rezultata. Ipak, posle odluke Košarkaškog saveza Italije da se sezona poništi, Pezaro je zadržao prvoligaški status.

Osim Sasarija, za Pušicu je bio zainteresovan i Ritas, koji je takođe nedavno odlučio da pređe u takmičenje pod okriljem krovne košarkaške organizacije.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.