Prorok, znao je šta će se desiti i Bufon ima potvrdu u telefonu!

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2017, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prorok, znao je šta će se desiti i Bufon ima potvrdu u telefonu!

Brazilac je poslao briljantnu poruku Đanluiđiju Bufonu kada je potpisao za Juve.

Dani Alveš je minulog leta stigao u Juventus kao veliko pojačanje.

Iako ulazi u pozne igračke godine, doneo je u Torino sa sobom ogromno iskustvo, a što je još bitnije i pobednički mentalitet.

Kada se sve sagleda, čini se da je upravo jedan takav fudbaler nedostajao "Bjankonerima" da dođu do svog velikog cilja, a to je osvajanje Lige šampiona.

Sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su na dobrom putu sa Alvešom u ekipi, sutra se u velikom finalu sastaju sa madridskom Realom na stadionu "Milenijum" u Kardifu.

Nna konferenciji za medije uoči velikog finala su govorili fudbaleri Juventusa, između ostalih pričali su i Alveš i Bufon.

Alveš je izjavio da bi izuzetna stvar za njega bila da osvoji trofej sa Bufonom pre nego što se povuče, a na to se Điđi nadovezao jednom interesantnom pričom.

On je otkrio kako je izgledao njihov čet, u trenutku kada je Alveš potpisao ugovor sa "Starom damom".

"Poslao sam mu poruku kada je potpisao za Juventus. On je delom poput mene, optimista je i rekao mi je tada da će mi pomoći da osvojim Ligu šampiona", rekao je Bufon.

Manje od godinu dana kasnije, Alveš i Bufon sede jedan do drugog na konferenciji za medije pred finale Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.