Poluvreme: Omraženi Gece asistirao, Humels kiksom servirao gol Realu za 1:1!

Izvor: Blic, 24.Apr.2013, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme: Omraženi Gece asistirao, Humels kiksom servirao gol Realu za 1:1!

Na redu je drugi polufinalni okršaj Lige šampiona, sastaće se Borusija i Real, a dešavanja sa ove utakmice možete pratiti u blogu uživo uz Blicsport.rs.

46' - Počelo je drugo poluvreme!

Treneri nisu vršili izmene, iste jedanaestorke su na terenu u nastavku.

21:34 - Poluvreme!

Real praktično bez šanse i šuta iz igre, zapretio je samo Ronaldo iz slobodnog udarca, ali je kiks Humelsa doneo izjednačenje!

Prethodila mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sporna situacija, Marko Rojs je pao u šesnaestercu Reala, ali nije bilo najstrože kazne.

42' - Goooooool! Real je izjednačio preko Ronalda!

Real koristi kiks Humelsa! On je praktično servirao gostima situaciju "2 na 1", koju je Ronaldo iskoristio da plasira loptu u nebranjenu mrežu!

41' - Ništa od penala za Borusiju!

Tražili su fudbaleri Borusije penal, pao je Rojs, ali nije uverio sudiju u oštrinu starta.

32' - I Blažikovski u akciji

Rastrčao se i Blažikovski po boku, ali ga je Iguain sprečio da uputi loptu ka golu iz neposredne blizine.

26' - Ponovo Rojs raspoložen

Borusija je opet bila opasna, još jednom se Rojs prošetao kroz odbranu gostiju! Ipak, ovaj put nije uspeo da ugrozi Lopeza, pa je Real prešao u napad.

23' - Prvi šut Reala ka golu!

Real je do prve prilike da uputi udarac došao iz slobodnog udarca, uradio je to Kristijano Ronaldo, ali je Vajdenfeler dobro reagovao.

15' - Real se ne oslobađa pritiska

Ne uspeva Real da prebaci težište igre na drugu polovinu, posle gola Levandovskog Murinjo im je sugerisao da "spuste loptu", ali ne uspevaju da dođu do konkretne prilike.

8' - Goooooool! Borusija vodi!

Levandovski je doneo vođstvo Borusiji! Nedugo posle akcije u kojoj je propustio priliku da plasira loptu u mrežu, to je uradio u novom napadu! Asistirao je Gece sa levog boka, Levandovski je samo ispružio nogu, dovoljno da preusmeri loptu u mrežu pored na liniji nepomičnog Lopeza.

5' - Rojs i Levandovski propuštaju priliku!

Posle pet minuta opipavanja pulsa na obe strane, Rojs se sa loptom stuštio ka šesnaestercu Reala, prošao kroz trojicu i sa desnog boka šutirao, a odbijenu loptu nije uspeo da stigne Levandovski.

1' - Počela je utakmica!

20:42 - Prijateljski pozdrav Klopa i Murinja

20:35 - Transfer Henesa u zatvor - najveća želja navijača Borusije

Jasnu poruku dobio je i predsednik Bajerna Uli Henes, koji je na stubu srama zbog utaje poreza. Najspektakularniji transfer, prema transparentu navijača Borusije, biće njegov odlazak u "JVA", minhenski zatvor.

20:28 - Posle paljenja dresova, navijači otišli korak dalje!

Najekstremniji su otišli predaleko sa besom usmerenim ka Geceu,

pa je nastradao njegov brat.

20:05 - Ispit za Gecea i navijače Borusije

Dortmund je "prodrmala" vest da će Mario Gece otići u Bajern na kraju sezone, dan pred okršaj sa Realom, a samo nekoliko sati pred ovaj meč, objavljeno je da će Levandovski krenuti njegovim stopama. Trener domaće ekipe Jirgen Klop je potvrdio odlazak Gecea, uz molbu navijačima da ga podrže. Teško da će oni navijati za svih 11 na terenu, pošto su neki svoje nezadovoljstvo već jasno iskazali.

Najčitanije SADA: Ruše li Madriđani "žuti zid" u Dortmundu? Nemačko-španski dueli u polufinalu: Bajern igra sa Barsom, Real opet na Borusiju! Anketa: Nemci i Španci u konačnoj borbi za evropski tron, koje duele priželjkujete?
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLUVREME: Humels častio srećni Real – 1:1 (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Apr.2013

  Borusija je imala više od igre, imala sjajnih 1:0, debelo je nadigrala Real, ali Madriđani imaju sjajnih gostujućih 1:1 posle prvih 45 minuta polufinalnog okršaja Lige šampiona na Vestfalenu. Borusija je zaslužila da na odmor ode sa prednošću, ali ih je katastrofalan kiks Matsa Humelsa u finišu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.