Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2021, 18:52

Pokušaj ubistva u afričkoj Ligi šampiona (VIDEO)

Jeziv start golmana Al Itihada

Svega smo se nagledali poslednjih godina u svetskom fudbalu, ali potez koji je napravio golman Al Itihada iz libijskog Tripolija, gospodin po imenu Muad Elafi, ne viđa se često.

To nije bio fudbalski potez, već pokušaj ubistva na zelenom polju. I to ubistva sa predumišljajem, jer baš ništa slučajno u Elafijevom potezu nije bilo.

Napadač Esperansa iz Tunisa Hamdu el Huni je krenuo ka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << golu, da reši utakmicu u kvalifikacijama za afričku Ligu šampiona, jer je njegov tim vodio 1:0, a Elafi ga je udario pravim karate udarcem direktno u glavu. Naravno da je dobio direktan crveni karton.

Ostalo je 1:0 za Esperans, koji je prošao dalje.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Libija,   Tripoli,   Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.