Podmlađeni vaterpolisti Radničkog sa Solnok i Budvom u kvalifikacijama za LŠ

Izvor: Blic, 17.Sep.2015, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podmlađeni vaterpolisti Radničkog sa Solnok i Budvom u kvalifikacijama za LŠ

Vaterpolisti Radničkog našao se u kvalifikacionoj grupi Lige šampiona sa Hanoverom, Solnokom i Budvom, a iz nemačke kreće u evropsku turneju.

Radnički kreće od četvrtak takmičenje u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, a prvi meč igra protiv Hanovera od 20 časova, dok u nedelju igra protiv Budve.

Solnok, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kao najveći favorit u grupi, već je viđen u narednom kolu takmičenja, dok će se ostale tri ekipe boriti za drugu poziciju koja takođe vodi dalje. Ostali timovi će završiti evropski put upravo tu, jer treće mesto u grupi ove sezone ne garantuje Evro Kup.

Radnički su u prelaznom roku napustili, golman Radić, zatim Dedović, Vukasnović, Vrlić, Petković, Miličić, dok su pristigli iskusni čuvar mreže Denis Šefik kao i šampion sa juniorskim timom Lazar Dobožanov. Tu su još i Đorđe Lekić, Edi Alijagić, te hrvatski internacionalci Nino Blažević i Marko Martinić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Radnički kreće u pohod na LŠ

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2015

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog u petak kreću u pohod na grupnu fazu Lige šampiona a prvi rivali na tom putu biće im nemački Hanover, mađarski Solnok i crnogorska Budva...Treću godinu za redom vaterpolo klub Radnički iz Kragujevca kreće u pohod na grupnu fazu Lige šampiona u kojoj je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.