Počinje Liga šampiona na Areni Sport

Izvor: TV Arena Sport, 09.Sep.2014, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje Liga šampiona na Areni Sport

Najprestižnije evropsko fudbalsko takmičenje počinje naredne nedelje. U utorak i sredu, 16. i 17. septembra, na svih pet kanala Arene sport na programu su mečevi prvog kola grupne faze Lige šampiona.

U odnosu na prošlu sezonu, raspored prenosa ostaće nepromenjen. Sve mečeve elitnog takmičenja koji se igraju utorkom moći ćete da gledate >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << isključivo na Areni, dok sredom na jednu utakmicu pravo ima i RTS. Sve ostale mečeve, u odvojenim ili multi prenosima moći ćete da gledate na kanalima Arene sport.

Pored direktnih prenosa program će biti obogaćen i studijskim emisijama na koje su gledaoci Arene već navikli kada je reč o Ligi šampiona. Voditelji Ivan Radulović i Nenad Milovanović pratiće mečeve u društvu renomiranih gostiju i stručnih saradnika. U utorak Studio počinje u 20 časova na Areni sport 1, dok će se u sredu u istom terminu uključenje u Studio emitovati na Areni sport 3.

Utakmice uživo pogledajte na linku Direktni prenosi

Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

Obezbedite naš paket na vreme i pratite celo takmičenje Lige šampiona
Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.