Pobede Beograda i Pionira u Ligi šampiona

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Jan.2013, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Beograda i Pionira u Ligi šampiona

BEOGRAD - Srpski šampioni, kuglaši Beograda „Poštanske štedionice“ i kuglašice Pionira pobedili su u prvim mečevima četrtfinala Lige šampiona.


Beograd je pružio izvanrednu igru protiv ekipe Kluž iz Rumunije i savladao je u gostima sa maksimalnih 8:0 u igračkim poenima i 3.554:3.435 u čunjevima i revanš 16. februra u Beogradu na Banjici biće samo lepa formalnost. Četa trenera Vojka Pavlovića je obezbedila učešće na završnom turniru četiri najbolje ekipe u Podbrezovoj u Slovačkoj 30. i 31. marta!
Subotičanke su savladale kod kuće Zagreb Zabok sa 3.357:3.331 (4,5:3,5) i imaće težak posao da u revanšu sačuvaju ovu minimalnu...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.