Izvor: HotSport.rs, 28.Apr.2015, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Trijumf Hala nad Liverpulom za opstanak i udaljavanje ‘Redsa’ od Lige šampiona (VIDEO)

U zaostaloj utakmici Premijer lige između Hala i Liverpula pobedu je odneo tim koji se bori za opstanak u Premijer ligi i to minimalnim rezultatom 1:0.

Liverpul je u ovom meču imao želju da se pobedom vrati u kakvu-takvu trku za Ligu šampiona, ali se pitao i Hal, koji se grčevito bori za opstanak u Premijer ligi. Tako je golom Dovsona domaći tim poveo već u 15. minutu, a ispostavilo se i rešio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pitanje pobednika. Tri igrača Hala bila su u ofsajd poziciji, ali ne i Dovson koji je maestralno zahvatio loptu glavom i savladao Minjolea.

Kako je utakmica odmicala usledili su sve veći napadi fudbalera Liverpula, ali je sve bilo jalovo. Lazar Marković je odigrao poslednjih 20-ak minuta ovog meča, na kojem su ‘Crveni’ gubitkom ovih bodova izabranici Brendona Rodžersa izgubili gotovo svaku šansu da se domognu Lige šampiona sledeće sezone, pošto sada zaostaju sedam bodova u odnosu na Arsenal.
Hal sa druge strane je ovom pobedom otišao iznad crte opstanka i sada ima 31 bod.
hotsport.rs  
The post PREMIJER LIGA: Trijumf Hala nad Liverpulom za opstanak i udaljavanje ‘Redsa’ od Lige šampiona (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crvene se obrazi: Liverpul se kocka sa Evropom, Hal iskoristio neuspelu ofsajd zamku (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Apr.2015

Tigrovi, zahvaljujući Dosonu koji je poslednji put zatresao mrežu još 1. januara 2013. godine, naneli treći poraz Crvenima na poslednjih pet mečeva..Šta se dešava sa Liverpulom? Crveni su tamo gde se najmanje očekivalo – na Kingstonu - doživeli treći poraz na poslednjih pet mečeva u Premijer...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.