PREMIJER LIGA BiH Bivši igrač Zvezde napada šampiona

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA BiH Bivši igrač Zvezde napada šampiona

Izuzetno interesantno će da bude u 12. kolu Premijer lige BiH. Trenutno Željezničar i Sarajevo dele prvo mesto sa 23 boda, a samo dva manje ima Tuzla siti. Oba sarajevska kluba ovog vikenda imaju teške zadatke. Šampion Sarajevo u subotu od 15:30 igra u Mostaru protiv Zrinjskog. Meč je prvobitno trebalo da se igra od 18:30, ali je na zahtev domaćina promenjen termin.
Od 15:30 igraju Čelik – Široki Brijeg, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.35.
U pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je okršaj dva tima koji od 2014. osvajaju titule u Bosni i Hercegovini. Zrinjski je ove sezone već sakupio četiri poraza i za vodećim dvojcem zaostaje četiri boda. Gubitak bodova pred svojim navijačima bi ga gotovo izvesno izbacio iz šampionske trke.
To niko u klubu ne želi, pa je za meč sa šampionom dovedeno veliko pojačanje. U pitanju je Argentinac Luis Ibanjez koji je svojevremeno igrao za Crvenu zvezdu i zagrebački Dinamo. Sa novim klubom je potpisao ugovor na dve godine, a došao je kao slobodan igrač.
MAXBET ASISTENCIJA ZRINJSKI – SARAJEVO UG 1P0-1, 2G1+
Tokom nedelje je bilo zanimljivo u BiH gde su igrane utakmice nacionalnog Kupa. Sarajlije su igrale protiv Širokog Brijega, a Zrinjski se sastao sa Slobodom. Problem za Sarajevo je što očajno igra u gostima. Od pet mečeva dobio je samo jedan, a po dva puta je izgubio i remizirao. Mostarski tim na svom terenu ima skor od četiri pobede i jednog poraza.
U nedelju se u Banjaluci sastaju Borac i Željezničar. Banjalučani ove sezone nemaju nijedan poraz kod kuće (tri pobede i dva remija), pa će Željo da bude na ozbiljnom ispitu. Kada se sastanu ove dve ekipe onda su to tvrde utakmice i ne treba očekivati mnogo golova.
Dva kluba su dobila nove trenere. Na klupu Tuzle sitija je seo Elvir Baljić koji je zamenio Milenka Bošnjakovića, dok je Marko Babić podneo ostavku na mestu trenera Čelika. Nasledio ga je Slaviša Božičić.


The post PREMIJER LIGA BiH Bivši igrač Zvezde napada šampiona appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UZBUDLJIVO U CRNOJ GORI Derbi u Nikšiću

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019

Veliki derbi obeležiće 11. kolo Prve crnogorske lige. U subotu u Nikšiću od 14:30 se sastaju šampion države Sutjeska i Zeta.. Od 14:30 igraju Budućnost – Podgorica, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.45.. Nikšićani su prvi na tabeli sa 21 bodom, a samo jedan manje ima...

Nastavak na 011vodič.com...

Sarajevo sa igračem manje do boda u Mostaru

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2019

Četiri utakmice 12. kola Premijer lige BiH odigrane su danas. U derbiju kola u Mostaru Zrinjski i Sarajevo odigrali su bez golova 0:0.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.