UZBUDLJIVO U CRNOJ GORI Derbi u Nikšiću

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZBUDLJIVO U CRNOJ GORI Derbi u Nikšiću

Veliki derbi obeležiće 11. kolo Prve crnogorske lige. U subotu u Nikšiću od 14:30 se sastaju šampion države Sutjeska i Zeta.
Od 14:30 igraju Budućnost – Podgorica, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.45.
Nikšićani su prvi na tabeli sa 21 bodom, a samo jedan manje ima drugoplasirana Budućnost. Zbog toga je šampion na teškom ispitu jer mu neće biti lako da zadrži čelnu poziciju pred reprezentativnu pauzu. I gosti imaju svoju računica. Zauzimaju >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << četvrtu poziciju sa četiri boda manje od Sutjeske. Eventualnom pobedom uključili bi se u šampionsku trku. Poraz bi gotovo sigurno značio ispadanje iz te trke.
Sutjeska ne blista na svom terenu. Od pet mečeva je dobila samo tri. Iastovremeno, tim iz Golubovaca ove sezone nije pretrpeo nijedan poraz na gostovanju (dve pobede i tri remija). Na poslednja četiri meča Zete nije postignuto više od jednog gola. Čini se da će i sada da igra tvrdo, pa je moguća i “šahovska partija” na terenu.
Šampion države voli da igra na pogodak više. Tako je na poslednjih osam mečeva samo jednom bilo manje od tri pogotka. Sada ćemo da vidimo da li će da prevlada napad Sutjeske ili odbrana Zete.
MAXBET ASISTENCIJA SUTJESKA – ZETA UG 0-3, SP1
Ovo im je drugi okršaj ove sezone. Početkom avgusta su se sastali u Golubovcima i nije bilo golova.
U isto vreme igra se gradski derbi između Budućnosti i Podgorice. Budućnost je u prošlom kolu prekinula seriju od tri utakmice bez pobede. Novi gubitak bodova niko ni ne spominje. Ipak, treba biti oprezan. Gosti su sa dve pobede prekinuli seriju loših rezultata i sada ne moraju da brinu o opstanku.
Početkom avgusta Budućnost je kao gost slavila sa 3:1. Ovo će da im bude četvrti susret, a Budućnost nijednom nije izgubila (dve pobede i remi).

The post UZBUDLJIVO U CRNOJ GORI Derbi u Nikšiću appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.