Ovaj momak biće najveća opasnost po Borjanov gol! Kako će izgledati sastav Jang bojsa? (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2019, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj momak biće najveća opasnost po Borjanov gol! Kako će izgledati sastav Jang bojsa? (foto)

Sezona je tek počela, a on se već raspucao.

Za ekipu Jang bojsa, kvalifikacije za Ligu šampiona tek počinju u plej-ofu, gde će odmeriti snage sa šampionom Srbije, Crvenom zvezdom.

Prvi meč biće odigran naredne srede u 21 čas u Bernu, a revanš je nedelju dana kasnije na ''Marakani'', kada ćemo saznati koja će se od ove dve ekipe plasirati u Ligu šampiona.

Za razliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od Crvene zvezde, koja je uspešno preskočila čak tri prepreke u kvalifikacijama, Jang bojs je od početka sezone odigrao samo četiri utakmice u domaćem prventvu.

Upisali su tri pobede i jedan remi, i to u prvom kolu protiv Serveta, a iz meča u meč, napadač Jang bojsa Žan-Pjer Ensame je u sve boljoj golgeterskoj formi.

U prošlom kolu je postigao dva gola na gostovanju u Sent Galenu, a nedelju dana ranije je takođe bio dvostruki strelac protiv Lugana i nema sumnje da će upravo ovaj momak, koji je pre dve godine stigao u Jang bojs iz Serveta, biti najveća opasnost po gol Milana Borjana.

Pogotovo što od početka sezone probleme sa povredama imaju i Oro i Sulejmani...

U prilogu možete da pogledate u kojim sastavima je Jang bojs odigrao prve četiri utakmice u novoj sezoni, a utisak je da se polako iskristalisao ovaj sastav koji je nastupio protiv Sent Galena i da bi ta jedanaestorica mogla da se supotstave i Crvenoj zvezdi naredne srede.

Sent Galen - Jang bojs 2:3 (strelci za JB: Nsame dva i Garsija)

- FC St. Gallen 1879  -  Young Boys Резултати Уживо

-

Jang bojs - Lugano 2:0 (strelci: Nsame oba gola)

Young Boys  -  FC Lugano Резултати Уживо

-

Ksamaks - Jang bojs 0:1 (strelac Ngamelu)

Neuchâtel Xamax  -  Young Boys Резултати Уживо

-

Jang bojs - Servet 1:1 (strelac Ngamelu za JB)

Young Boys  -  Servette Резултати Уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

I Švajcarci se plaše Zvezdinog ''zastrašujućeg'' tunela, podsećaju na Mundijal i prenose reči iznerviranog Zeke!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2019

U vodećim švajcarskim medijima počeo je da se najavljuje predstojeći dvoboj Jang bojsa i Crvene zvezde u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona...Prvi meč je na programu naredne srede u Bernu, a revanš je nedelju dana kasnije na ''Marakani''...Švajcarski ''Blik'' u svom tekstu poseban akcenat...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.