Osvojio Ligu šampiona, ali ne ide na EURO zbog povrede iz finala

Izvor: Telegraf.rs, 30.Maj.2016, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osvojio Ligu šampiona, ali ne ide na EURO zbog povrede iz finala

Španski fudbaler Dani Karvahal propustiće predstojeće Evropsko prvenstvo u Francuskoj zbog povrede butine zadobijene u finalu Lige šampiona.

Real Madrid je danas potvrdio da je Karvahalu dijagnostikovana povreda mišića i da će njegov oporavak nastaviti da se procenjuje, ali kako navode španski mediji, sve je izvesnije da će 24-godišnji desni bek propustiti EURO.

Foto: AP/Tanjug
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Karvahalaovo mesto u timu "Crvene furije" trebalo bi da zauzme bek Arsenala Ektor Belerin.

Belerin je za Španiju debitovao u nedelju, u prijateljskoj utakmici protiv Bosne i Hercegovine, koju su Španci dobili 3:1.

(Tanjug)


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španci pozvali Beljerina za EURO! Otpadaju još dvojica

Izvor: MozzartSport.com, 31.Maj.2016, 11:15

San Hoze i Sorijano sigurni! Ko će biti precrtan?..Visente del Boske nije dugo razmišljao. Posle povrede Danija Karvahala u finalu Ligu šampiona, španski selektor je brzo reagovao i pozvao njegovu zamenu za EURO u Francuskoj. Član Crvene furije je naknadno postao Arsenalov desni bek Ektor Beljerin...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.