Opra dobila konkurenciju: Ronaldo kao porodični terapeut mirio majku i ćerku!

Izvor: Blic, 31.Okt.2012, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opra dobila konkurenciju: Ronaldo kao porodični terapeut mirio majku i ćerku!

Posle utakmice Reala i Borusije u Ligi šampiona, fudbaler Madriđana Kristijano Ronaldo došao je u Rim na zakazano gostovanje u jednom šou programu ni ne sluteći da će u njoj morati da se stavi u ulogu porodičnog terapeuta, kao i da nije reč o skrivenoj kameri.

Ronalda je, po ulasku u studio zatekla priča o lošem odnosu unutar jedne porodice. Majka i ćerka toliko nisu mogle da pronađu zajednički >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jezik da su došle u emisiju kako bi se možda pomirile, a tu je na scenu stupio Ronaldo.

Portugalac je iskreno pristupio problemu objašnjavajući devojci koliko je bitno imati dobre odnose i pravilnu komunikaciju s roditeljima, dok je majci poručio da snizi kriterijume i očekivanja prema ćerci.

Na kraju je devojci poklonio fudbalsku loptu sa svojim potpisom, kao i ogrlicu, što se svidelo i majci, te je u emisiji "Pismo za tebe" palo pomirenje u režiji zvezde "kraljevića".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Opra dobila konkurenciju: Ronaldo kao porodični terapeut pomirio majku i ćerku!

Izvor: Blic, 31.Okt.2012

Posle utakmice Reala i Borusije u Ligi šampiona, fudbaler Madriđana Kristijano Ronaldo došao je u Rim na zakazano gostovanje u jednom šou programu ni ne sluteći da će u njoj morati da se stavi u ulogu porodičnog terapeuta, kao i da nije reč o skrivenoj kameri...Ronalda je, po ulasku u studio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.