Očekujem da Salah ostane u Liverpulu do kraja ugovora

Izvor: B92, 22.Nov.2023, 17:35

"Očekujem da Salah ostane u Liverpulu do kraja ugovora"

Mohamed Salah bio je na meti klubova iz Saudijske Arabije. U smiraj prelaznog roka je stigla ponuda od 150 miliona funti, ali je on ostao veran Liverpulu.

Legendarni krilni igrač "redsa", Džon Barns, koji je proveo 10 godina u klubu sa "Enfilda"; veruje da će Salah da ostane do kraja ugovora u Premijer ligi.

Barns je jedan od najboljih krilnih igrača Liverpula, svojevremeno je osvojio dve titule šampiona.

"Očekujem da ostane još dve godine, do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ugovora. Nije otišao jer je želeo da ostane u Liverpulu, a i Liverpul je želeo da ga zadrži. Mislim da neće otići na leto", rekao je Barns.

Salah ove sezone igra fantastično, već je postigao 10 pogodaka u Premijer ligi.

Očekuje se novi talas ponuda iz Saudijske Arabije, ali bez sumnje da će Liverpul da "spusti rampu" kada je Egipćanin u pitanju.

Salah je preko potreban "redsima" da održe kontinuitet dobrih rezultata na svim poljima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.