ODLIČNA UVERTIRA Zvezdini omladinci osvojili bod u Minhenu

Izvor: 011vodič.com, 18.Sep.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLIČNA UVERTIRA Zvezdini omladinci osvojili bod u Minhenu

Na otvaranju grupne faze Omladinske Lige šampiona, juniori Crvene zvezde koje sa klupe predvodi Slavoljub Đorđević, remizirali su protiv minhenskog Bajerna (0:0) i tako, kao i prošle godine, najelitnije takmičenje za fudbalere do 18 godina započeli bodom. Ovo je lepa uvertira pred meč istih rivala u seniorskoj konkurenciji koji počinje u 21 sat.
Od 21 igraju PSŽ – Real Madrid, a u kladionici MaxBet je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kvota na pobedu domaćina 2.30.
Đorđević nije mogao da računa na Borisava Burmaza za ovu utakmicu. Talentovani napadač je ostao u Beogradu zbog povrede, a Đorđević se odlučio za postavu sastavljenu od igrača rođenih 2002. godine, u kojoj su samo Milikić i Novaković godinu dana stariji, dok je u prvih 11 ekipe iz Minhena čak pet fudbalera rođenih 2001. godine.
Crveno-beli su vrlo dinamično ušli u utakmicu igrajući visok presing na poslednju liniju Bajerna i iz toga se izrodio prvi pokušaj Zvezdinih bisera, kada je Novaković uputio udarac sa 20 metara, ali direktno u Šmelera. Pokušavala je Crvena zvezda preko Blagojevića i Piplice u dva navrata, ali mreža Bajerna ostala je netaknuta. Nešto opasniji napad desio se u 33. minutu kada je Babić sjajno probio po levoj strani i uputio centaršut na drugu stativu, ali tamo nije bilo njegovih saigrača da završe akciju, piše na sajtu crveno-belih.
Imali su fudbaleri Bajerna veliku šansu u 41. minutu, kada je Ginter odlično povukao kontru i proigrao Mosandla koji je bio u izglednoj prilici da postigne gol sa nekoliko metara, ali istakao se Katić koji je fenomenalnom intervencijom zaustavio udarac napadača nemačkog tima.
Drugo poluvreme je počelo kao i prvo, nastavili su crveno-beli da igraju presing na defanzivce Bajerna, dok su Bavarci pokušavali iz kontranapada da zaprete. Upravo je posle dobre akcije nemačkog tima Herman u 58. minutu pogodio prečku, dok je na drugoj strani zapretio Pantović kada je malo nedostajalo da posle centaršuta sa desne strane dovede Zvezdu u vođstvo.
Đorđević je reagovao dvostrukom izmenom želeći da osveži vezni red, pa je umorne Novakovića i Ilića zamenio Pisarom i Matićem. Fudbaleri Bajerna su imali šansu i u 83. minutu kada je na povratnu loptu sa desne strane natrčao Rajn i snažno šutirao bez oklevanja, ali je Andrija Katić ponovo bio siguran. Zvezdini biseri su utakmicu završili sa igračem manje, jer je Radulović u zaustavnom vremenu dobio i drugi žuti karton.
BAJERN – CRVENA ZVEZDA 0:0
Stadion: Kampus „FK Bajern“.
Sudija: Vitalij Romanov.
Žuti kartoni: Tilman (Bajern), Milikić, Piplica, Radulović (Crvena zvezda).
Crveni karton: Radulović (Crvena zvezda).
Bajern: Šmeler, Embi, Daniliuc, Stiler, Rajn, Tilman (od 72. Halbiš), Herman (od 65.  Kuni), Ginter, Vajdner, Mosandl (od 88. Johanson), Herold.
Crvena zvezda: Katić, Mitrović, Blagojević, Novaković (od 62. Matić), Lukić, Milikić, Pantović, Ilić (od 72.  Pisar), Babić (od 86. Lazetić), Piplica, Radulović.


The post ODLIČNA UVERTIRA Zvezdini omladinci osvojili bod u Minhenu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Milojević: Žao mi je zbog drugog i trećeg gola

Izvor: 011vodič.com, 18.Sep.2019

Iako su fudbaleri Crvene zvezde igrali hrabro, na kraju su doživeli ubedljiv poraz. U prvom kolu grupe B Lige šampiona Bajern je u Minhenu slavio 3:0 (1:0). Trener Vladan Milojević žali zbog druga dva gola.. U četvrtak od 18:55 igraju Kluž – Lacio, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.