Milojević: Žao mi je zbog drugog i trećeg gola

Izvor: 011vodič.com, 18.Sep.2019, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Žao mi je zbog drugog i trećeg gola

Iako su fudbaleri Crvene zvezde igrali hrabro, na kraju su doživeli ubedljiv poraz. U prvom kolu grupe B Lige šampiona Bajern je u Minhenu slavio 3:0 (1:0). Trener Vladan Milojević žali zbog druga dva gola.
U četvrtak od 18:55 igraju Kluž – Lacio, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 4.70.
U nekoj doboj meri smo imali prvo poluvreme. Bili smo u niskoj zoni, imali smo slabu cirkulaciju lopte. Nije bilo veliko poštovanje. Malo strah >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i teške noge su tome kumovali. Nije sramota izgubiti od Bajerna, ali mi je žao drugog i trećeg gola. Imali smo dobre izmene, gledali smo Bajernu u oči – rekao je Milojević za televiziju Arena sport.
U prvom poluvremenu su crveno-beli napravili samo jedan prekršaj.
Oni igraju strpljivo, sa posedom i kontinuiranim trčanjem. Drugi gol primamo iz naše greške, a treći je plod slabije koncentracije – dodao je Milojević.


The post Milojević: Žao mi je zbog drugog i trećeg gola appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Degenek: Nismo zaslužili da izgubimo 3:0

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019, 00:21

Miloš Degenek vodio je žestoku borbu sa fudbalerima Bajerna. Ipak, na kraju je teren napustio pognute glave, jer su Bavarci pobedili 3:0 (1:0) u prvom kolu B grupe Lige šampiona. Defanzivac crveno-belih je meč završio sa nekoliko modrica.. U četvrtak od 18:55 igraju Ajntraht – Arsenal, a kladionici...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.