Nikoliću iz Francuske stiže sjajno pojačanje za Ligu šampiona! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2020, 18:39

Nikoliću iz Francuske stiže sjajno pojačanje za Ligu šampiona! (video)

Bivši trener Partizana krenuo sa sklapanjem tima za elitno takmičenje.

Marko Nikolić je uspeo da izbori direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona naredne sezone sa ekipom moskovske Lokomotive, sada je vreme da se krene i sa sastavljanjem tima za napore koji tim iz ruske prestonice očekuju u elitnom takmičenju, ali i u borbi za titulu u Premijer ligi.

Pisalo se da bi u Lokomotivu mogao da stigne fudbaler Milana Dijego Laksalt, a sada francuski mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prenose da je moskovski tim već dogovorio prvo pojačanje za narednu sezonu.

U pitanju je napadač iz Gvineje Fransoa Kamano, koji u ekipu Marka Nikolića stiže iz francuskog Bordoa.

Kamano ima 24 godine, pre Bordoa igrao je za Bastiju, a iza sebe ima 160 nastupa u Ligi 1, postigao je 32 pogotka.

Nastupa na poziciji levog krila, ali može da igra i u špicu napada, kao i na desnom krilu.

Procena je da će "Žirondinci" na ime transfera dobiti između šest i sedam miliona evra, a Kamano će parafirati četvorogodišnju saradnju sa ekipom Lokomotive iz Moskve.


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Izbori

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četiri ponude na stolu, "El Mago" Silva je na potezu!

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2020

Gde će sjajni Španac nastaviti karijeru?..David Silva nakon 10 godina napušta redove Mančester sitija, osvojio je 14 trofeja, pokušaće da se domogne i "ušatog" sa "Građanima", nakon toga odlazi sa "Etihada"...Oprostio se od Premijer lige, bilo je priča da bi mogao da se preseli kod Marsela Bjelse...

Nastavak na Sportske.net...

Arteta spremio bombu, može li Arsenal do najtraženijeg na Ostrvu?

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2020, 13:44

"Tobdžije" moraju da troše ukoliko žele da smanje razliku...Arsenal nije uspeo da se vrati u Ligu šampiona, ali mogu do Lige Evrope ukoliko dobiju Čelsi u velikom londonskom derbiju u finalu FA kupa koje se igra prekosutra na "Vembliju"...Engleski mediji proteklih par meseci pišu kako Arsenal nije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.