Nikolićeve muke, prekinuta sjajna serija! Izmena na vrhu tabele, Despotović strušio šampiona! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2020, 20:02

Nikolićeve muke, prekinuta sjajna serija! Izmena na vrhu tabele, Despotović strušio šampiona! (video)

Lokomotiva poražena na svom terenu, Spartak prvi.

Spartak iz Moskve je prvoplasirana ekipa ruske Premijer lige u ovom trenutku posle 12 odigranih utakmica.

Danas su napravili pravi podvig, savladali su Krasnodar u gostima sa 1:3, a već posle prvih 45 minuta su vodili sa 0:2 golvoima Pončea i Viktora Mozesa.

Domaći su uspeli da smanje na 1:2 preko Sabua, ali su gosti slavili pobedu od 1:3 golom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Larsona.

Još jedan tim iz Lige šampiona je poražen na svom terenu u ruskom šampionatu, a to je Lokomotiva iz Moskve. Oni su danas poraženi od Volgograda sa 1:2.

Žunior je doveo goste u prednost u 19. minutu, da bi Ribčinski izjednačio deset minuta kasnije.

Ponče je doveo goste u prednost od 1:2 u 57. minutu, a onda velika šansa za izjednačenje, Lokomotiva je preko Mirančuka promašila kazneni udarac u 82. minutu.

Gosti su postigli još jedan gol do kraja, ali je poništen zbog ofsajda. Ovaj poraz Lokomotive je usledio nakon 4 uzastopne pobede u šampionatu.

Sunovrat ekipa iz LŠ je upotpunio aktuelni šampion.

Zenit više nije prvoplasiran na tabeli pošto je takođe poražen na svom terenu od Rubina iz Kazanja, a jedan od junaka jeste Đorđe Despotović.

Erokin je doveo domaćina u prednost u 26. minutu, da bi Đorđe Despotović izjednačio pred odlazak na odmor, u 43.  minutu.

Pobedu gostima donosi Jevtić u 69. minutu. Pogledajte u nastavku i golove sa te utakmice.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šokantan poraz Marka Nikolića od najlošije ekipe u Premijer ligi VIDEO

Izvor: B92, 24.Okt.2020

Lokomotiva iz Moskve doživela je šokantan poraz kod kuće...Ekipa Marka Nikolića poražena je kod kuće od Rotor Volgograda – 1:2 (1:1)...Tim iz Volgograda je do pre ove utakmice imao samo tri osvojena boda i ovo im je prva pobeda u ovoj sezoni, posle 12 odigranih mečeva...Gosti su poveli u 19....

Nastavak na B92...

Kako je Marko Nikolić objasnio šokantni poraz?

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2020

Neuspeh kada se najmanje očekivao...Posle serije odličnih rezultata, uspona na tabeli ruske Premijer lige i osvojenog boda u Salcburgu na startu takmičenja u Ligi šampiona, ekipa moskovske Lokomotive večeras je priredila neprijatno iznenađenje svojim navijačima...Na svom terenu je poražena od...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.