Neverovatan je, traži izbacivanje Rome i Liverpula iz Lige šampiona!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2018, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatan je, traži izbacivanje Rome i Liverpula iz Lige šampiona!

Kao i obično u Napulju preuveličavaju stvari, a Aurelio Di Laurentis se uvek potrudi da završi na naslovnim stranama.

Svađao se sa svim i svakim ovog leta, navijačima poručio da zaslužuju Kineze za vlasnike, Napoli proglasio prvakom tvrdeći da su Juventusu sudije i moć Anjelijevih donele titulu, Sarija je držao kao taoca par meseci.

Gazda Napolija uvek ima nešto da kaže što će završiti na naslovnim stranama, danas se njegova potraga za golmanom završava, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stigao je, pored Mereta koji se povredio, i Ospina iz Arsenala.

Di Laurentis je međutim otkrio da je Romi nudio 60 miliona za Alisona da su ga odbili, a onda prodali golmana Liverpulu. On sumnja da je dogovor klubova koji imaju iste vlasnike u stvari prevara.

Naime, Romini vlasnici su bili deo "Fenvej grupe" koja ima većinski paket akcija i u Liverpulu.



"Prodali su ga za 70 miliona, ne bih ga prodao ni za 100. Svi znamo o čemu se radi, ptičica mi je došapnula, da je pravde ne bi smeli da igraju Ligu šampiona, ovo je sukob interesa"
, tvrdi De Laurentis.

On drugim rečima nagoveštava da su poslovi Rome i Liverpula oko Salaha i Alisona mutni i da je Džon Henri praktično vlasnik i "Vučice".

Zanimljivo ovi klubovi su igrali polufinale Lige šampiona i posle dosta kontraverzi i loših sudijskih odluka, Liverpul je otišao u finale.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.