Serija A - Još dan i po, evo šta jedino može da se desi Sergeju!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2018, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Još dan i po, evo šta jedino može da se desi Sergeju!

Stiče se utisak da samo jedan transfer može da izazove tektonske potrese, Milan danas dobija duplu premiju, Napoli je našao golmana, ostali razmišljaju o vikendu?

Do kraja prelaznog roka u Italiji ostalo je manje od 48 časova. Gong će se oglasiti u petak u 20 časova.

Šta je realno očekivati do kraja letnje pijace na Apeninima.

Danas će Milan završiti dupli posao, Kastiljeho i Laksalt stižu, Leonardo je pojačao ekipu, ali i dalje, sem Iguaina nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sebi mogli da priušte veliku zvezdu.

Posle mnogo muka i problema nakon povrede Mereta, koketiranja sa Očoom, Napoli je našao golmana, Ospina stiže večeras pod Vezuv, ali će to teško dići temperaturu među navijačima koji su razočarani. Pominjan je Beloti, ideja je bio Imobile, na kraju je Torino ohladio De Laurentisa koji je utvrdio da je Ingleze koga su pozajmili ponovo, posle odlične sezone u Kjevu bolji igrač.

Šta će učiniti Juve?

Ništa, spremni su, ostao je Rabio kao ideja, ali probaće da ga uzmu na zimu, ili na svoj omiljeni način, kao slobodnog igrača narednog leta.

Inter će pokušavati da stigne do Modrića što je čini se nemoguća misija, samo za njega "Suning" je spreman da izdvoji novac, Rafinja, odnosno njegov otkup teško da dolazi u obzir. Ako bi Modrić ipak u nekom šokantnom raspletu otišao, Real bi reagovao ponudom za Sergeja, ali ta priča je završena, Srbin ostaje u Laciju.

Roma je verovatno dovođenjem N'Zonzija završila prelazni rok, povratnik Parma čeka Žervinja koji bi doneo entuzijazam na Tardini, U Udineze bi mogao da stigne Haris Seferović, Atalanta pokušava da uzme Emilijana Rigonija iz Zenita na pozajmicu sa opcijom otkupa.

Dakle, ništa spektakularno, videćemo hoće li izostati groznica poslednjeg dana, ali stiče se utisak da su svi mnogo više usmereni na start šampionata za vikend i da je prelazni rok završen.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Neverovatan je, traži izbacivanje Rome i Liverpula iz Lige šampiona!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2018, 09:18

Kao i obično u Napulju preuveličavaju stvari, a Aurelio Di Laurentis se uvek potrudi da završi na naslovnim stranama...Svađao se sa svim i svakim ovog leta, navijačima poručio da zaslužuju Kineze za vlasnike, Napoli proglasio prvakom tvrdeći da su Juventusu sudije i moć Anjelijevih donele titulu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.