Nemci poklanjaju Ronaldu bavarske cipele

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Apr.2012, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemci poklanjaju Ronaldu bavarske cipele

Igrač Real Madrida Kristijano Ronaldo dobiće nadoknadu od nemačke radio stanice „Bajern jedan” za ukradene kopačke uoči utakmice Lige šampiona u Minehu, protiv Bajerna.
Taj radio saopštio je da će Portugalcu pokloniti tradicionalne bavarske cipele u kojima će moći da poseti ovogodišnji festival Oktoberfest, koji se tradicionalno održava u Minhenu u septembru i oktobru.
Trojici igrača Real Madrida, Kristijanu Ronaldu, Karimu Benzemi i Mesutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Ezilu u utorak su ukradene kopačke i dresovi uoči početka utakmice sa Bajernom na Alijanc areni u polufinalu Lige šampiona.
Ronaldu je nestalo tri para obuće, a Benzemi i Ezilu po jedan.
Španski mediji preneli su da je Real uložio žalbu Evropskoj fudbalskoj federaciji (UEFA) povodom ovog incidenta.
Bajern je pobedio Real u prvom meču polufinala sa 2:1, a revanš je 25. aprila u Madridu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.