Nemci kupuju cipele Ronaldu

Izvor: B92, 18.Apr.2012, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemci kupuju cipele Ronaldu

Kristijano Ronaldo dobiće nadoknadu od nemačke radio stanice "Bajern jedan" za kopačke koje su mu ukradene uoči utakmice Lige šampiona u Minehu, protiv Bajerna.

Taj radio saopštio je da će Portugalcu pokloniti tradicionalne bavarske cipele u kojima će moći da poseti ovogodišnji festival Oktoberfest, koji se tradicionalno održava u Minhenu u septembru i oktobru.

Trojici fudbalera Real Madrida, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kristijanu Ronaldu, Karimu Benzemi i Mesutu Ezilu ukradene su kopačke i dresovi uoči početka utakmice sa Bajernom na Alijanc areni u polufinalu Lige šampiona.

Ronaldu je nestalo tri para obuće, a Benzemi i Ezilu po jedan.

Španski mediji preneli su da je Real uložio žalbu Evropskoj fudbalskoj federaciji povodom ovog incidenta.

Bajern je pobedio Real u prvom meču polufinala sa 2:1, a revanš je 25. aprila u Madridu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemci poklanjaju Ronaldu bavarske cipele

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Apr.2012

Igrač Real Madrida Kristijano Ronaldo dobiće nadoknadu od nemačke radio stanice „Bajern jedan” za ukradene kopačke uoči utakmice Lige šampiona u Minehu, protiv Bajerna.. Taj radio saopštio je da će Portugalcu pokloniti tradicionalne bavarske cipele u kojima će moći da poseti ovogodišnji...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Bavarci poklanjaju cipele Ronaldu

Izvor: NaDlanu.com, 19.Apr.2012, 00:26

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo dobiće nadoknadu od nemačke radio stanice "Bajern jedan" za ukradene kopačke uoči utakmice Lige šampiona u Minehu, protiv Bajerna... Taj radio saopštio je u sredu da će Portugalcu pokloniti tradicionalne bavarske cipele u kojima će moći da poseti ovogodišnji...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.