Navijači Reala mogu da odahnu, najbolji je spreman za meč sezone!

Izvor: Sportske.net, 02.Maj.2016, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Reala mogu da odahnu, najbolji je spreman za meč sezone!

Sa njim je Real ipak potpuno drugačiji.

Najbolji igrač Real Madrida Kristijano Ronaldo spreman je za duel sa Mančester sitijem u Ligi šampiona.

Ronaldo je danas trenirao normalno sa ekipom, lekarski tim, kao i celokupni stručni štab je optimista po pitanju njegovog učešća u revanšu polufinala Lige šampiona sa Sitijem.

Portugalac je doživeo povredu zadnje lože uoči >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvog susreta koji je odgledao sa tribina, a nakon pauze od nekoliko dana, ponovo je trenirao sa ekipom.

Koliko igra Real Madrida zavisi od Ronalda potvrđuje i podatak da je ove sezone postigao 16 golova u elitnom takmičenju i sa njim će ekipa Zinedina Zidana sigurno biti bliža pobedi.

Za razliku od Ronalda, Karim Benzema je i dalje van stroja i njegovo učešće je i dalje pod znakom pitanja.

Utakmica Real Madrid - Mančester siti na programu je u sredu u 20.45.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I zato nisi šampion: Treću godinu zaredom najbolji igrač Junajteda je - golman

Izvor: MozzartSport.com, 03.Maj.2016, 10:08

David De Hea neprikosnoven na Old Trafordu..Nekad Erik Kantona, Dejvid Bekam, Rud van Nistelroj, Kristijano Ronaldo, danas svi reflektori Old Traforda obasjavaju Davida De Heu. Španski golman je i treću godinu uzastopce proglašen za igrača sezone u Mančester junajtedu čime je oborio klupski rekord,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.